Pulo Supiori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulo Supiori
Géografi

Pulo Supiori ya iku salah sijiné pulo ing Indonésia kang dumunung ing tlatah Kabupatèn Biak provinsi Papua, Indonésia. Pulo iku dumunung ana ing Kulon-Kidul Pulo Biak

Pulau-pulau sakubengé[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]