Pulo Christmas

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Pulo Christmas iku pulo sakiduling Pulo Jawa. Tlatah iki saiki diparéntah déning Australia nanging sadurungé saka taun 1900 nganti 1958 déning Singapura. Jajahan iki nduwé padunung 2.000 jiwa lan jembaré ana 135 km2.

Pulo Christmas sing tegesé "Pulo Natal" iku puser panambangan fosfat.