Pulo Bengkalis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bengkalis
Géografi
PernahAsia Kidul-wétan
KoordhinatKoordhinat: 1°28′S 102°7′E / 1.467°S 102.117°E / -1.467; 102.117
Administrasi
Indonésia
ProvinsiRiau
KabupatènBengkalis
Dhémografi
Cacah jiwa690.366 jiwa

Pulo Bengkalis iku siji pulo ing Provinsi Riau, uga minangka pulo utama lan pusat pamaréntahan Kabupatèn Bengkalis.

Uga delengen[besut | besut sumber]