Pulau Rubiah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pulau Rubiah
Géografi

Pulo Rubiah iku sawijining pulo sing dumunung ing Indonesia. Pulo Rubiah iki bagéan saka wilayah Kutha Sabang, propinsi Nanggroe Aceh Darussalam. Pulo iki dumunung ing sisih kulon-segara saka pulau Weh.

Pulo iki salah sijining pulo kang iso dadi destinasi wisata ana ing Indonesia.