Pulau Punjung, Dharmasraya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pulau Punjung
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiSumatra Kulon
KabupatènDharmasraya
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri13.10.02 Edit the value on Wikidata
Kapadhetan/km²

Pulau Punjung iku Kacamatan ing Kabupatèn Dharmasraya, Sumatra Kulon, Indonésia.

Désa/Kalurahan[besut | besut sumber]