Pulau Ende, Ende

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
{{{jeneng}}}
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Jembar ---

[[Kategori:kacamatan ing {{{propinsi}}}]]

[[Kategori:kacamatan ing Ende {{{jeneng dati2}}}]] [[Kategori:{{{jeneng}}}, {{{jeneng dati2}}}| ]]

Pulau Ende iku kecamatan ing Kabupaten Ende Propinsi Nusa Tenggara Wétan.

Kabupaten Ende


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulau_Ende,_Ende&oldid=1035878"