Pugaan, Tabalong

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pugaan
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènTabalong
Pamaréntahan
 • CamatH. Akhmad Yuhani, BA

Pugaan iku kacamatan ing Kabupatèn Tabalong, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 64,06 km2 lan okèhé kang ndunungi 6.342 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Halangan, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 26 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Kelua lan Muara Harus
ing sisih kidul karo: Kabupatèn Hulu Sungai Lor
ing sisih kulon karo: Kacamatan Banua Lawas
ing sisih wétan karo: Kabupatèn Balangan

Désa[besut | besut sumber]

  1. Halangan
  2. Jirak
  3. Pampanan
  4. Pugaan
  5. Sungai Rukam 1
  6. Sungai Rukam 2
  7. Tamunti

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Pugaan, Kabupatèn Tabalong, Kalimantan Kidul


Désa : Halangan | Jirak | Pampanan | Pugaan | Sungai Rukam I | Sungai Rukam II | Tamunti