Pudhing putih

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
White pudding
Irish black and white pudding slices.JPG
Irish black and white pudding
Jeneng liyanéputóg bhán, marag gheal
JinisPudding
Panggonan asalScotland, Ireland
Woworan pokokSuet; oatmeal or barley; pork meat or liver
VariasiHog's pudding
Buku masakan: White pudding  Médhia: White pudding

Puding putih, puding oatmeal utawa (ing Skotlandia ) puding mealy minangka panganan daging sing populer ing Skotlandia, Irlandia, Northumberland, Èslan, Nova Scotia, lan Newfoundland . Puding putih umume padha karo puding ireng, nanging ora kalebu getih . Resep-resep Modern kalebu Suet utawa lemak, oatmeal utawa gandum, breadcrumbs lan ing sawetara kasus daging babi lan daging babi pepati, kapenuhan menyang alam utawa selulosa casing sosis.[1] Resep ing abad sadurunge kalebu macem-macem bahan

.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Ayto, John (1990). The Glutton's Glossary: A Dictionary of Food and Drink Terms. Routledge. p. 317. ISBN 978-0-415-02647-5.