Proja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Proja
Proja.jpg
Proja, a part of Serbian cuisine
Jeneng liyanéProha
JinisBread
Panggonan asalSerbia, Bosnia-Herzegovina, Bulgaria, Croatia, North Macedonia, Slowén
Woworan pokokCorn flour, baking powder, oil, sparkling water
VariasiProjara
Buku masakan: Proja  Médhia: Proja

Proja ( Sirilik : Проја, diucapaké [ˈprǒːja] ) yaiku sajian Balkan sing digawe saka glepung jagung, bubuk manggang, minyak bunga matahari, banyu lan uyah sing mencorong . Proha minangka jeneng alternatif sing digunakake ing Bosnia lan Herzegovina .Biyen kondhang nalika mlarat, biasane sadurunge taun 1950an, nanging saiki dadi panganan umum. Asring disalahpahami karo projara, varian proja sing rada fancier, sing kalebu bahan tambahan tepung, endhog lan yogurt .