Prochowice

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prochowice
POL Prochowice COA.svg
Lambang Prochowice
120px
Lokasi Prochowice
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Prochowice
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Prochowice (Jerman Parchwitz) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Prochowice&oldid=1001633"