Prigi, Todhanan, Blora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Prigi
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Blora
Kacamatan Todanan
Papréntahan
 • Lurah désa -
Jembar -
Gunggunging warga -
Pepadhet -

Prigi iku désa ing Kacamatan Todanan, Kabupatèn Blora Provinsi Jawa Tengah Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]