Presentasi panganan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Presentasi modern panganan Irlandia ; susu lan daging bebek panggang kanthi endhog, wortel, bit lan bawang putih.

Presentasi panganan minangka seni modifikasi, proses, ngatur, utawa dekorasi panganan kanggo nambah daya tarik estetis . Presentasi visual panganan asring dianggep para koki ing macem-macem tahapan nyiyapake panganan, wiwit saka cara naleni utawa njahit daging, nganti jinis potongan sing digunakake kanggo nyigar lan ngiris daging utawa sayuran, nganti gaya cetakan sing digunakake nalika diwutahake. sajian Panganan dhewe bisa decorated ing elaborately ice roti, paling ndhuwur karo ornamental kadhangkala pahatan Consumables, drizzled karo sauces, sprinkled karo wiji, serbuk, utawa toppings liyane, utawa uga diiringi dening becik ditonton utawa inedible garnishes .