Menyang kontèn

Prelatur Teritorial Infanta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Prelatur Teritorial Infanta

Prælatura Territorialis Infantensis

Prelatura Teritoryal ng Infanta
Katedral Prelatur
Lokasi
Nagara Filipina
TeritorialBagian Utara Provinsi Quezon, Pulo-pulo Polillo, Jomalig, Patnanungan lan Provinsi Aurora
Provinsi grejawiLipa
MetropolitanLipa
Statistik
Amba7,189 km2 (2,776 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2004)
445,938
387,966 (87.0%)
Informasi
DenominasiKatulik Roma
Greja sui iurisGreja Latin
RitusRitus Roma
KatedralKatedral Kanak-Kanak Tuhan Yesus saka Praha lan Santo Markus Penginjil
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
PrelatR.D. Bernardino Cruz Cortez

Prelatur Teritorial Infanta (Latin: Prælatura Territorialis Infantensis) yaiku prelatur teritorial Katulik Roma sing ana ing munisipalitas Infanta, Quezon, provinsi grejawi Lipa, Filipina.

Prelatus[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]