Precil

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Precil iku arane anak kodhok. Precil ukurane luwih gedhé katimbang cebong. Precil wis duwé sikil, lan wis awujud kodhok mung bae ukurane isih cilik.