Pratt & Whitney Canada

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Pratt & Whitney
Division
Indhustri Aerospace
Diyasa 1928
Kantor gedhé Longueuil, Quebec
Wijil Turbine aircraft engines
Gas turbines
Babon Pratt & Whitney
Sana jaringan www.PWC.ca

Pratt & Whitney Canada (PWC atauP & WC) iku prodhusèn mesin pesawat Kanada. Markas PWC dumunung ing Longueuil, Quebec, ing sajabaning kutha Montreal. Parusahan iki arupa sawijining divisi saka parusahan Amerika Pratt & Whitney (P&W), parusahan iki uga arupa unit usaha saka United Technologies. United Technologies wis mènèhi mandhat donya marang PWC kanggo mesin pesawat sing luwih cilik nalika P & W Amérika Sarékat ngembangaké lan mrodhuksi mesin sing luwih gedhé.


Prodhuk[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  • Leyes II, Richard A.; William A. Fleming (1999). The History of North American Small Gas Turbine Aircraft Engines. Washington, DC: Smithsonian Institution. ISBN 1-56347-332-1.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Pratt & Whitney Canada aeroengines