Menyang kontèn

Pratélan penggawa gendéra Australasia ing Olimpiade

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Australasia ing
Olimpiade
Gendera Olimpiade Australasia
Kode IOCANZ
Medali
Medali Emas
3
Medali Perak
4
Medali Perunggu
5
Total
12
Penampilan Musim Panas
Masalah Lua ing Modhul:Team_appearances_list larik 36: Parameter interval is missing.
Penampilan gegandengan liane
 Australia (1896–1904, 1920–)
 New Zealand (1920–)

Ing ngisor iki menika pratelan penggawa gendera sing ngewakili Australasia ing Olimpiade.[1]

Para penggawa gendera nggawa gendera nasional negarane ing acara pambuka Gim Olimpiadé.

# Taun acara Musim Penggawa gendera Ulahraga
2 1912 Musim panas Champion, MalcolmMalcolm Champion
1 1908 Musim panas Murray, HenryHenry Murray

Deleng uga[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Australasia. Olympics at Sport-Reference.com. Sports Reference LLC. Accessed 25 October 2011.