Pramuwisata

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pramuwisata kang nembé njèntrèhaké sawijining babagan marang para plancong.

Pramuwisata iku salah sawijining pakaryan ing babagan pariwisata. Pramuwisata uga diarani pamasita wisata utawa Tour Guides ing basa Inggris . Ing Indonésia, paguyuban nasional wis didegaké kanggo madhahi pakaryan iki, ya iku Paguyuban Pramuwisata Indonésia utawa HPI. Paguyuban iki nduwèni jaringan ing sakabèhaning propinsi ing Indonésia. Ing sawenèh laladan uga ana paguyuban kang asipat lokal.

Deleng uga[besut | besut sumber]