Pratélaning lelurahing Nigéria

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Présidhèn Nigeria)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Goodluck Jonathan

Présidhèn Nigeria iku kepala pamaréntahan kapilih uga kepala nagara ing Républik Federal Nigeria. Jeneng resminé President of the Federal Republic of Nigeria lan Komandhan Paling Dhuwur sajeroning Angkatan Bersenjata Nigeria. Posisi iki, saiki dijabat Présidhèn Goodluck Ebele Jonathan.

Kaca iki nampilké pratélan présidhèn lan kepala nagara Nigeria wiwit taun 1963.

Domini Nigeria (1960-1963)[besut | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1963-1966)[besut | besut sumber]

Mahamantri Nigeria (1960-1966)[besut | besut sumber]

Kepala Pamaréntahan Militèr Federal Nigeria (1966-1979)[besut | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1979-1983)[besut | besut sumber]

Kepala Dhéwan Militèr Supreme Nigeria (1983-1985)[besut | besut sumber]

Présidhèn Dhéwan Armed Forces Ruling Nigeria (1985-1993)[besut | besut sumber]

Kepala Nagara Sauntara Nigeria (1993)[besut | besut sumber]

Ketua Dhéwan Provisional Ruling Nigeria (1993-1999)[besut | besut sumber]

Présidhèn Nigeria (1999-Saiki)[besut | besut sumber]