Polkenbon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Polkenbon[1] (Walanda: Volkenbond)

  1. Pustaka, Balai. Kajawen 1937 - 1937.