Menyang kontèn

Playing for Keeps

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Playing for Keeps
Barkas:Playing for Keeps Poster.jpg
Poster resmi
DisutradaraniGabriele Muccino
DiprodhuseriGerard Butler
Kevin Misher
Jonathan Mostow
Alan Siegel
John Thompson
Tim Ubels
Ditulis déningRobbie Fox
DibintangiGerard Butler
Jessica Biel
Catherine Zeta-Jones
Dennis Quaid
Uma Thurman
Judy Greer
DimusikiAndrea Guerra
SinématografiPeter Menzies Jr.
Dibesut déningPadraic McKinley
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déningFilmDistrict
Tanggal metu
Suwéné
105 Menit[1]
NagaraAmerika Serikat
BasaInggris
Rantaman$35 Juta
Kalarisan$24,086,455[2]

Playing for Keeps nggih punika filem saking Amérikah Sarékat taun 2012. Filem punika kaarahaken déning Gabriele Muccino. Skénario kagem filem punika kaserat déning Robbie Fox. Déné para juru damel ingkang ngayahi jejibahan nggih punika Gerard Butler sesarengan Kevin Misher, Jonathan Mostow, Alan Siegel, John Thompson, lan Tim Ubels. Juru paraga ingkang sami kadhapuk maraggani antawisipun Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman, Noah Lomax, Catherine Zeta-Jones, lan Dennis Quaid. Playing for Keeps kababar ing surya 7 Desember 2012.[3][4][5][6][7] Filem punika kalebet nguciwani amargi saking rantaman $35 yuta namung kasil ngempalaken arta dumugi $24,086,455.

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "PLAYING FOR KEEPS (12A)". British Board of Film Classification. 2012-11-09. Dibukak ing 2012-11-13.
  2. "Playing For Keeps". Boxoffice.com. 2012-12-07. Diarsip saka sing asli ing 2013-02-27. Dibukak ing 2013-01-15.
  3. Germain Lussier (February 23, 2011). "Gerard Butler Will Be 'Playing The Field' With Uma Thurman and Jessica Biel". /Film. Dibukak ing January 16, 2012.
  4. "Auditions Information for Independent film 'Playing the Field' Starring Gerard Butler". Feature Film Auditions. Dibukak ing January 16, 2012.
  5. Steven Zeitchik (April 5, 2011). "Gerard Butler Beings Playing the Field". L.A. Times. Dibukak ing January 16, 2012.
  6. "FilmDistrict Renames Gerard Butler Soccer Comedy 'Playing For Keeps'". Deadline.com. July 16, 2012. Dibukak ing July 16, 2012.
  7. "Playing for Keeps". Rotten Tomatoes. Fandango Media. Dibukak ing June 27, 2014.

Pranala njawi[besut | besut sumber]