Planèt jaban surya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Exoplanet Discovery Methods Bar.png
Gambar:Phot-22a-07-normal.jpg
Gliese 581, salah siji planit ekstrasurya.

Planit jaban surya, utawa eksoplanet, iku planit ing sajabaning Tata Surya. Ing sasi Juni 2008, 294 eksoplanet wis tinemu[1]. Akèh-akèhé saka planit mau arupa planit raseksa gedhé kaya Yupiter.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Schneider, Jean (2007-04-25). "Interactive Extra-solar Planets Catalog". The Extrasolar Planets Encyclopedia. Dijupuk 2008-05-31.  Priksa gandra date ing: |date= (pitulung)