Planèt jaban surya

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Exoplanet Discovery Methods Bar.png
Gambar:Phot-22a-07-normal.jpg
Gliese 581, salah siji planèt ekstrasurya.

Planèt jaban surya, utawa eksoplanet, iku planèt ing sajabaning Tata Surya. Ing sasi Juni 2008, 294 eksoplanet wis ditemokaké[1]. Akèh-akèhé saka planèt kasebut arupa planèt raseksa gedhé kaya Yupiter.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Schneider, Jean (2007-04-25). "Interactive Extra-solar Planets Catalog". The Extrasolar Planets Encyclopedia. Retrieved 2008-05-31.  Check date values in: |date= (help)