Pitik katsu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Katsu pitik

Pitik Katsu chicken cutlet (チキンカツ chikinkatsu?) ( chicken cutlet (チキンカツ chikinkatsu?) ), uga dikenal minangka pitik panko, utawa tori katsu ( (鶏カツ torikatsu?) ) yaiku sajian pitik goreng Jepang sing digawe karo remah roti panko sing uga kawentar ing Australia, Hawaii, London, California, lan wilayah liyane ing jagad iki. [1] [2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Residential Services Division, Hawaiian Electric Company. "TORIKATSU (Chicken cutlets with Hot Sauce)". University of Hawaiʻi. Dibukak ing 15 November 2014.
  2. "Chicken katsu curry". The Independent (ing basa Inggris). Dibukak ing 2018-10-28.