Menyang kontèn

Pipi babi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Diiris daging jowl
Daging babi goreng

Jowl daging babi yaiku potongan daging babi ing pipi babi. Tradhisi panganan sing beda-beda digunakake minangka potongan anyar utawa minangka produk daging babi sing wis diobati (kanthi asap lan / utawa uyah sing ngobati ). Minangka daging sing diobati lan dirokok ing Amerika diarani daging jowl utawa, utamane ing Amerika Serikat Kidul, hog jowl . Ing AS, hog jowl minangka panganan panganan jiwa, [1] lan ana tradhisi kuliner sing luwih dawa ing njaba Amerika Serikat: varian Italia sing ora ngrokok sing diobati diarani gu financiale . [2] [3]

Kuliner[besut | besut sumber]

Jowl bacon bisa digoreng lan dipangan minangka panganan utama, padha karo daging babi belang, kayata sarapan Inggris lengkap tradisional. Biasane, digunakake kanggo bumbu kacang buncis, kacang-kacangan bermata ireng utawa dimasak nganggo sayuran ijo kayata sayuran collard utawa sayuran sayur - sayuran ing panganan tradisional Tenggara. [4] [5]

Daging jowl uga bisa disigar lan digunakake minangka hiasan, padha karo potongan daging daging, [6] utawa disajikake ing bentuk sandwich . [7] Pork jowl bisa digunakake minangka bahan naleni ing sausages daging babi pepati kayata liverwurst lan Braunschweiger .

Daging jowl uga bisa disigar lan digunakake minangka hiasan, padha karo potongan daging daging, [8] utawa disajikake ing bentuk sandwich . [9] Pork jowl bisa digunakake minangka bahan naleni ing sausages daging babi pepati kayata liverwurst lan Braunschweiger .

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Gillespie, Carmen (2009). Toni Morrison: A Literary Reference to Her Life and Work. Infobase Publishing. kc. 343. ISBN 9781438108575. Dibukak ing July 28, 2012.
  2. Fabricant, Florence (September 13, 2011). "Pork Jowl With a Backwoods Whiff". New York Times. Dibukak ing July 27, 2012.
  3. May, Tony (June 1, 2005). Italian Cuisine: The New Essential Reference to the Riches of the Italian Table. Macmillan. kc. 11. ISBN 9780312302801. Dibukak ing July 28, 2012.
  4. Hedgepeth, William; Findley, John; Clayton, Al (2008). The Hog Book. University of Georgia Press. kc. 23. ISBN 9780820332734. Dibukak ing July 28, 2012.
  5. Galiano, Amanda (December 31, 2010). "Hog Jowls and Pork: Explaining Southern New Year's Traditions". About.com. Dibukak ing July 27, 2012.
  6. Gold, Jonathan (July 27, 2012). "Counter Intelligence: Next Door by Josie". Los Angeles Times. Dibukak ing July 27, 2012.
  7. Cox, Greg. "Little Hen's agrarian accent leaves a mouth-watering experience". News Observer. Dibukak ing July 27, 2012.
  8. Gold, Jonathan (July 27, 2012). "Counter Intelligence: Next Door by Josie". Los Angeles Times. Dibukak ing July 27, 2012.
  9. Cox, Greg. "Little Hen's agrarian accent leaves a mouth-watering experience". News Observer. Dibukak ing July 27, 2012.