Picón bejes-tresviso

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Picón Bejes-Tresviso
Masalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Nagara asalMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
WewengkonCantabria
KuthaMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Sumberé susuMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Symbol question.svg [[Commons:Kategori:Masalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana. |Médhia magepokan ing Wikimedia Commons]]

Picón Bejes-Tresviso minangka salah sawijining jinis keju biru saka Cantabria, ing sisih lor Spanyol . Iki wis dilindhungi miturut undang-undang Denominación de Origen (DO) wiwit taun 1994, sadurunge sadurunge dikenal kanthi umum Picon de Tresviso lan Queso Picón de Bejes . Pusat wilayah sing ditemtokake ing lembah Liébana lan produksi diwatesi kanggo kutha Potes, Pesaguero, Cabezón de Liébana, Camaleño, Cillorigo de Liébana, Peñarrubia, Tresviso lan Vega de Liébana .