Piaski

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Piaski
POL Piaski COA.svg
Lambang Piaski
120px
Lokasi Piaski
Katrangan cekak
Provinsi: ...
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Piaski
Situs wèb resmi:
Pulitik
Walikutha: ...

Piaski iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé padunung ± ... jiwa.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piaski&oldid=1002045"