Phil McGraw

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
McGraw ing wulan Mèi taun 2013

Phillip Calvin "Phil" McGraw (Lair tanggal 1 Sèptèmber taun 1950),[1] dikenal kanthi jeneng Dr. Phil, iku tokoh TV Amérika, penulis, ahli ngèlmu jiwa, lan pranata cara acara TV Dr. Phil, sing diwiwiti taun 2002. McGraw pisanan nampa status sèlèbriti nalika metu ing acara The Oprah Winfrey Show ing pungkasan taun 1990an.[2] In 2015, Forbes listed his earnings at $70 million for the previous 12 months, and ranked him the 15th highest earning celebrity in the world.[3] Ing taun 2015, Forbes nyatet yèn pikolèhané Dr.Phil iku  $70 yuta kaknggo 12 wulan, lan dadi peringkat angka 15 artis sing nampa pikolèhan paling akèh sadonya.[2]

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Peran Cathetan
2003 Frasier Himself Episode: The Devil and Dr. Phil
2004 Sesame Street Himself 2 episodes
2006 Scary Movie 4 Himself Film; Cameo appearance
2006 The Simpsons Himself (voice over role) Episode: Treehouse of Horror XVII
2009 Madea Goes to Jail Himself Film; Cameo appearance
2009 Curb Your Enthusiasm Himself Episode: Vehicular Fellatio
2010 Hannah Montana Himself Episode: I'll Always Remember You
2016 WWE Raw Himself Episode: April 11, 2016

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Phil McGraw". TVGuide.com. Dijupuk April 27, 2015. 
  2. a b Day, Sherri (October 27, 2003). "Dr. Phil, Medicine Man". The New York Times. Dijupuk October 23, 2006. 
  3. "The World's Highest-Paid Celebrities". Forbes. November 15, 2015.