Menyang kontèn

Pete Buttigieg

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pete Buttigieg
Wali Kutha South Bend 32
Wiwit linggih
1 Januari 2012
Kang sadurungéSteve Luecke
Rerincèn dhiri
LairPeter Paul Montgomery Buttigieg[1]
(1982-01-19) Januari 19, 1982 (umur 42)
South Bend, Indiana, Amerika Sarékat
Parté pulitikDhémokrat
SisihanChasten Glezman (o. 2024)
IbuJ. Anne Montgomery
BapaJoseph Buttigieg
Wiyata
Sana jaringan

Peter Paul Montgomery Buttigieg (lahir 19 Januari 1982) inggih punika Wali Kutha South Bend, Indiana, ingkang njabat wiwit tanggal 1 Januari 2012. Panjenenganipun kapilih minangka wali kutha ing Pemilu Wali Kutha 2011[2][3] lan 2015.[4][5]

Miyos ing South Bend, 19 Januari 1982, saking sarimbit Jennifer Anne (née Montgomery) lan Joseph Buttigieg.[6] Garwanipun asma Chasten Glezman.[7][8][9]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. "Phi Beta Kappa elects 92 seniors to Harvard chapter". Harvard Gazette. 10 Juni 2004. Dibukak ing 28 Januari 2017.
  2. "Historical Election Results". Indiana.gov Voter Portal. Dibukak ing 10 April 2019.
  3. "South Bend, IN Mayor". Our Races. Dibukak ing 9 April 2019.
  4. Peterson, Mark (3 Novèmber 2015). "South Bend Mayor Pete Buttigieg wins re-election". WNDU-TV. Diarsip saka sing asli ing 2020-03-02. Dibukak ing 18 Juli 2017.
  5. "South Bend, IN Mayor". Our Races. Dibukak ing 1 Mèi 2019.
  6. Victoria St. Martin (28 Januari 2019). "'It's been a good trip.' Father of Mayor Pete Buttigieg dies after illness". South Bend Tribune.
  7. Trebay, Guy (18 Juni 2018). "Pete Buttigieg Might Be President Someday. He's Already Got the First Man". The New York Times. Dibukak ing 1 April 2019.
  8. "South Bend Mayor Pete Buttigieg announces engagement". WNDU. 28 Dhésèmber 2017. Dibukak ing 21 Maret 2019.
  9. "Faculty and Staff". Tma-el.org. Diarsip saka sing asli ing 2019-03-27. Dibukak ing 2019-03-26.