Petak Kaja, Gianyar, Gianyar

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Petak Kaja
Désa
Petak Kaja kapernah ing Kabupatèn Gianyar
Petak Kaja
Petak Kaja
Petak Kaja kapernah ing Bali
Petak Kaja
Petak Kaja
Petak Kaja kapernah ing Indonésia
Petak Kaja
Petak Kaja
Koordhinat: 8°27′21″S 115°19′12″E / 8.4559°S 115.31988°E / -8.4559; 115.31988Koordhinat: 8°27′21″S 115°19′12″E / 8.4559°S 115.31988°E / -8.4559; 115.31988
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènGianyar
KacamatanGianyar
Kodhe laladan
administrasi
51.04.03.2014

Petak Kaja iku désa ing Kacamatan Gianyar, Kabupatèn Gianyar, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Cithakan:Gianyar, Gianyar