Menyang kontèn

Pesanggrahan, Kwanyar, Bangkalan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pesanggrahan
Désa
Pesanggrahan kapernah ing Kabupatèn Bangkalan
Pesanggrahan
Pesanggrahan
Pesanggrahan kapernah ing Jawa Wétan
Pesanggrahan
Pesanggrahan
Pesanggrahan kapernah ing Indonesia
Pesanggrahan
Pesanggrahan
Koordhinat: 7°09′39″S 112°52′14″E / 7.16096°S 112.8705°E / -7.16096; 112.8705Koordhinat: 7°09′39″S 112°52′14″E / 7.16096°S 112.8705°E / -7.16096; 112.8705
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènBangkalan
KacamatanKwanyar
Kodhe laladan
administrasi
35.26.11.2001

Pesanggrahan iku désa ing Kacamatan Kwanyar, Kabupatèn Bangkalan, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.