Pepe (disambiguasi)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wiktionary-logo.svg
Pirsani informasi ngenani Pepe (disambiguasi) ing KamusWiki.

Pepe bisa tegesé:

Wong[besut | besut sumber]

Pepe iku jeneng undang-undangan kanggoné José (Spanyol), owah-owahan asal saka Giuseppe (Italia) lan minangka jeneng kulawarga ing Italia.

Minangka jeneng kulawarga

Liya[besut | besut sumber]