Menyang kontèn

Pengotan, Bangli, Bangli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pengotan
Désa
Pengotan kapernah ing Kabupatèn Bangli
Pengotan
Pengotan
Pengotan kapernah ing Bali
Pengotan
Pengotan
Pengotan kapernah ing Indonesia
Pengotan
Pengotan
Koordhinat: 8°19′24″S 115°21′21″E / 8.32332°S 115.35584°E / -8.32332; 115.35584Koordhinat: 8°19′24″S 115°21′21″E / 8.32332°S 115.35584°E / -8.32332; 115.35584
Nagara Indonésia
ProvinsiBali
KabupatènBangli
KacamatanBangli
Kodhe laladan
administrasi
51.06.02.2008

Pengotan iku désa ing Kacamatan Bangli, Kabupatèn Bangli, Bali.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.

Cithakan:Bangli, Bangli