Pengaringan, Pejagoan, Kebumèn

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pengaringan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènKebumèn
KacamatanPejagoan
Pamaréntahan
 • Lurah désaSunaryo
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pengaringan iku désa ing Kacamatan Pejagoan, Kabupatèn Kebumèn, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Pengaringan ingkang salah satunggaling désa ingkang wonten pagunungan ing wewengkon kacamatan Pejagoan. Déné sisih ler berbatesan kaliyan Ds. watulawang, wétan kaliayan Ds. Peniron, Kidul kaliyan Ds. Kebagoran lan sisih kilèn berbatesan kaliyan Ds. condong Campur Kec. sruweng.

Mayoritas pedamelan warga Pengaringan punika tani. Manawi radosan sapunika sampun eco..amargi sampun dipuncor.

Manawi badhé pirso Ds. penagringan kanthi lengkap monggo pinarak wonten [Désa Pengaringan Online][1] utawi [MASNUHU ONLINE ][2]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Pejagoan