Paus Stephanus VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Paus Stephanus VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (939-942).