Paus Stephanus VIII

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Paus Stephanus VIII punika ngasta kalungguhan Paus Gréja Katulik Roma antawis taun (939-942).