Patton Oswalt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Patton Oswalt
Patton Oswalt by Gage Skidmore 3 (cropped).jpg
Oswalt, 2017
Lair Patton Peter Oswalt
(1969-01-27) Januari 27, 1969 (umur 50)
Amérika Sarékat Portsmouth, Virginia, Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya Patton Peter Oswalt
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1981-
Sana jaringan http://www.pattonoswalt.com/

Patton Peter Oswalt (lair ing Amérika Sarékat, 27 Januari 1969; umur 50 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]