Patton Oswalt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Patton Oswalt
Patton Oswalt by Gage Skidmore 3 (cropped).jpg
Oswalt, 2017
LairPatton Peter Oswalt
(1969-01-27) Januari 27, 1969 (umur 50)
Cithakan:Country data Amérikah Sarékat Portsmouth, Virginia, Amérikah Sarékat
BangsaAmerican
Jeneng liyaPatton Peter Oswalt
Pakaryanpelawak lan pembawa acara
Taun aktif1981-
Sana jaringanhttp://www.pattonoswalt.com/

Patton Peter Oswalt (lair ing Amérikah Sarékat, 27 Januari 1969; umur 50 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]