Patrick van Aanholt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Patrick van Aanholt
Patrick Van Aanholt.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Patrick John Miguel van Aanholt[1]
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Left back
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 38
Karir nom
2004-2006 De Graafschap
2006–2007 PSV Eindhoven
2007–2009 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009– Chelsea 2 (0)
2009Coventry City (silihan) 20 (0)
2010Newcastle United (silihan) 7 (0)
2011Leicester City (silihan) 12 (1)
Tim nasional
2008– Walanda U-19 2 (0)
2009– Walanda U-21 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 Mei 2011.


Patrick John Miguel van Aanholt (lair 29 Agustus 1990; umur 28 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan profèsional asal Walanda sing main kanggo Vitesse (disilih saka Chelsea).

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com (Premier League). 2010-09-01. Dijupuk 2010-09-01.