Patrick van Aanholt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Patrick van Aanholt
20160604 AUT NED 8883.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Patrick John Miguel van Aanholt[1]
Tanggal lair (1990-08-29) 29 Agustus 1990 (umur 31)
Papan lair 's-Hertogenbosch, Walanda
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)
Posisi main Left back
Katerangan klub
Tim saiki
Galatasaray
Angka 6
Karir nom
2004–2006 De Graafschap
2006–2007 PSV Eindhoven
2007–2009 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2014 Chelsea 2 (0)
2009Coventry City (silihan) 20 (0)
2010Newcastle United (silihan) 7 (0)
2011Leicester City (silihan) 12 (1)
2011Wigan Athletic (silihan) 3 (0)
2012–2014Vitesse (silihan) 69 (5)
2014–2017 Sunderland 82 (7)
2017–2021 Crystal Palace 126 (13)
2021– Galatasaray 3 (0)
Tim nasional
2005–2006 Walanda U-16 7 (0)
2006–2007 Walanda U-17 17 (6)
2007–2008 Walanda U-18 2 (0)
2008–2009 Walanda U-19 2 (0)
2010 Walanda U-20 4 (0)
2010–13 Walanda U-21 4 (0)
2013– Walanda 19 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 3 sèptèmber 2021.


Patrick John Miguel van Aanholt (lair 29 Agustus 1990; umur 31 taun) ya iku sawijining juru main bal-balan profèsional asal Walanda sing main kanggo Galatasaray.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com. Premier League. 2010-09-01. Dibukak ing 2010-09-01.