Patrick van Aanholt

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Patrick van Aanholt
Patrick Van Aanholt.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Patrick John Miguel van Aanholt[1]
Dhuwur 175 m (574 ft 1.8 in)
Posisi main Left back
Katerangan klub
Tim saiki
Chelsea
Angka 38
Karir nom
2004-2006 De Graafschap
2006–2007 PSV Eindhoven
2007–2009 Chelsea
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009– Chelsea 2 (0)
2009 Coventry City (silihan) 20 (0)
2010 Newcastle United (silihan) 7 (0)
2011 Leicester City (silihan) 12 (1)
Tim nasioanl
2008– Walanda U-19 2 (0)
2009– Walanda U-21 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 Mei 2011.


Patrick John Miguel van Aanholt (lair 29 Agustus 1990; umur 26 taun) ya iku sawijining pemain bal-balan profèsional asal Walanda sing main kanggo Vitesse (disilih saka Chelsea).

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

  1. ^ "Premier League clubs submit squad lists". premierleague.com (Premier League). 2010-09-01. Dijupuk 2010-09-01.