Pasisir Pangandaran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Pangandaran.jpg

Pasisir Pangandaran ya iku papan wisata pasisir sing dunungé ana ing Jawa Kulon.[1] Pasisir Pangandaran dumunung ing Désa Pananjung, Kacamatan Pangandaran, leté ± 92 km arah kidul kutha Ciamis.[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b Pasisir Pangandaran (Dipuntingali tanggal 4 Juni 2011)

Pranala njaba[besut | besut sumber]