Parté Gerakan Indonesia Raya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Parté Gerakan Indonesia Raya

Parté Gerakan Indonesia Raya iku parté pulitik ing Indonésia. Sajeroning Pilihan umum Legislatif Indonésia 2009, parté iki duwé nomer urut 5.

Kapengurusan[besut | besut sumber]

Ana jeneng-jeneng sing cukup populèr sing dadi pangurus punjer parté iki, antarané Fadli Zon, Muchdi Pr lan Halida Hatta, kateluné minangka Wakil Ketua Umum.