Parembugan Wikipedia:Rintisan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

nuwun sewu sak derengipun, ukoro-ukoro ingkang panjenengan damel puniko taksih kathah ingkang lepat. langkung prayogi bileh panjenengan priksani aggenipun nyerat. ngapunten sampun nglancangi panjenengan. matur suwun

Pasinaon boso jawi[besut sumber]

Nuwun sewu ugi nyuwun pangapunten sak derengipun, kulo meniko tiang njawi nanging sampun sak wentawis dangu manggen wonten sebrang jawi, inggih meniko tlatah sumatera. kados pundi caranipun saged nguri - uri boso jawi kanthi sae ugi leres. suwun

Bilih wiwit penjajahan Londo dumugi sakniki, Indonesia tansah kisruh, kulo mboten mangertos tengnopo kok kados mekaten. Tahun kapengker kulo mahos koran Jawa Pos ingkang diterbitaken wonten kutho Suroboyo bilih kaluargo Jowo ingkang wonten Suriname tansah gesang kanthi aman lan damai. Tengnopi nggih lek wonten Indonesia kon mboten rukun kemawon. Sedulur panggah dianggep mungsuh, mungsuh terkadang dianggep dulur. Mbok bilih kanthi serat meniko wonten saran saking selulur jawi ingkang purun peduli dateng tanahipun leluhur menika. Mbok bilih wonten sederek ing Suriname, kulo saking Tulungagung badhe pingin tetepangan kalih sederek-sederek wonten Suriname. Asmi kulo Muhlasin saking Tulungagung. Sak meniko nyambut wonten Sidoarjo. Bapak, Ibu, Sederek sedoyo mbok menawi pingin tepang kalih kulo saget kirim e-mail dateng tdc_ta@yahoo.com Nuwun, sugeng siam kagem sederek Islam wonten Suriname!