Parembugan Wikipedia:Pasang Aksara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

kalih nuwun kawigatosanipun anggenipun migunakaaken basa jawi mawi basa jawi standar sampun mawi basa jawi ingkang tundhanipun namung dialek...basa jawi standar punika boten kedah migunaaken basa krama. ngoko ugi saged. matur nuwun,