Parembugan Wikipedia:Kawicaksanan kanggo mbusak kaca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

gendeng yaiku papan kanggo nutupi omah saka panas, adem, udan, lan sak padhane[1] asale gawe gendeng kuwi saka tanah liat utawa lempung kang diolah.[1] gendeng kuwi masange ana ning nduwur rusuk-rusuk kayu omah, gawe gendeng kuwi gampang anggere telaten.[1] gendeng ana sing kandel uga ana sing tipis ananging jaman saiki gendeng-gendeng kandel-kendel beda kari jaman dhisik yaiku gendeng-gendeng ingkang tipis. [1] gambar-gambar gendeng kuwi ana akeh banget ana model keratonan yaiku rada tipix nannging kandel. [1]

Iki karepe apa, kok nulis ing kéné? Meursault2004ngobrol 19:11, 30 April 2011 (UTC)
  1. a b c d e (ing basa Indonésia) [1] (diakses tanggal 1 Mei 2011) Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet 1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet 1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet 1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda Masalah sitiran: Tenger <ref> ora trep; jeneng "internet 1" diwedharaké ping bola-bali déné isiné béda