Parembugan Wikipedia:Kaluwihan duwé akun

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Untung = begja, bathi? Kepriyé yèn nganggo tembung "kaluwihan"? Meursault2004ngobrol 16:29, 27 Januari 2008 (UTC)

Kaya-kaya luwih trep yèn nganggo tembung kaluwihan, matur nuwun mas, langsung tak alihaké ya? Prastitip pesen]]22:23, 27 Januari 2008 (UTC)