Parembugan Wikipedia:Gambar pilihan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Arsip


Taun 2015[besut sumber]

Desember[besut sumber]

Shirakawago.jpg Meursault2004ngobrol 30 November 2015 18.18 (UTC)

November[besut sumber]

Oryctes boas male fronto-lateral aspect IMG 0685s.JPG Meursault2004ngobrol 6 Oktober 2015 23.26 (UTC)

Oktober[besut sumber]

70px Meursault2004ngobrol 6 Oktober 2015 23.22 (UTC)

September[besut sumber]

Agustus[besut sumber]

usulan

Monumen nasional jakarta.jpg

. Puryono| Pirembagan! 24 Agustus 2015 05.57 (UTC)

Juli[besut sumber]

Usul Majapahit, Piggy Bank.jpg Puryono| Pirembagan! 9 Juli 2015 04.46 (UTC)

Juni[besut sumber]

Mei[besut sumber]

April[besut sumber]

Maret[besut sumber]

Usul
RamanyanaBallet.jpg
Puryono| Pirembagan! 27 Februari 2015 17.05 (UTC)
Sarujuk Pras pirembagan 27 Februari 2015 18.23 (UTC)
Matur nuwun Pak Pras, langsung kula pasang. Puryono| Pirembagan! 2 Maret 2015 00.22 (UTC)

Februari[besut sumber]

Januari[besut sumber]

Taun 2014[besut sumber]

Desember[besut sumber]

Diusulake panjenenganipun Kang Mas PL 05 SIGIT
Craftsmen Barongan mask.jpg
.nuwun

November[besut sumber]

Usulan Kupat

Oktober[besut sumber]

September[besut sumber]

Agustus[besut sumber]

Gambar pilihan mangga dipun usulake.matur muwun Puryono| Pirembagan! 2 Agustus 2014 04.35 (UTC)

Usul gambar kupat . Ketupat2.jpg utawa jambean ngepasi wulan agustus (kamardhikan) Panjat pinang climbing.jpg. Puryono| Pirembagan! 3 Agustus 2014 08.07 (UTC)
Jambean kapilih dadi gambar pilihan wulan Agustus. Puryono| Pirembagan! 4 Agustus 2014 04.45 (UTC)

Juli[besut sumber]

Juni[besut sumber]

Usul

kahanan guwa Terawang 2014

.Langsung kula pasang Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 12 Juni 2014 08.03 (UTC)

Mei[besut sumber]

April[besut sumber]

Maret[besut sumber]

Usul

Newspaper seller Kelud eruption 2014.jpg

. Puryono| Pirembagan! 13 Maret 2014 03.31 (UTC)

Februari[besut sumber]

Usul Istana Sultan Langkat, Tanjungpura kena Banjir ing taun 1821 COLLECTIE TROPENMUSEUM Paleis van de Sultan van Langkat tijdens een banjir Tandjoengpoera TMnr 60021731.jpg

Januari[besut sumber]

Usul  SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 1 Januari 2014 06.49 (UTC)

Biandintz eta zaldiak - modified2.jpg

Taun 2013[besut sumber]

Desember 2013[besut sumber]

Usul Striatus Antennarius. Kang ana ing Selat Lembeh, Sulawesi Lor, Indonesia.

Antennarius striatus2.JPG

November 2013[besut sumber]

Gambar bilik pulisi. Meursault2004ngobrol 31 Oktober 2013 15.18 (UTC)

Earls Court Police Box.jpg

Oktober 2013[besut sumber]

Dereng wonten ingkang ngusulke gambar pilihan ing sasi menika, mangga menawi wonten sedherek ingkang badhe usul. Nuwun. SIGIT link=:jv::Dhiskusi Panganggo:PL 05 SIGIT rembugan 1 Oktober 2013 01.22 (UTC)

September 2013[besut sumber]

Agustus 2013[besut sumber]

Masjid Besi.jpg 'usul Masjid wesi ing Malaysia Puryono| [[User _talk:Puryono|Pirembagan! ] 27 Juli 2013 06.57 (UTC)

Dospundi gambar pilihan wulan Agustus, menawi sami sarujuk ajeng kulo psanag Masjid Wesi Malaysia, napa pasang tema wulan Ramandhan, utawi Riyaya Idul Fitri.Suwun. Puryono| Pirembagan! 3 Agustus 2013 13.43 (UTC)

Juli 2013[besut sumber]

Usul Fakfak airport.jpg, bandhar udhara Fakfax, Papua Kulon, Indonésia. Tres pirembagan 2 Juni 2013 04.13 (UTC)

Juni 2013[besut sumber]

Usul Madina Haram at evening.jpg, Panorama Mesjid Al Nabawi ing Medinah utawi Al-Masjed Al-Nabawi Mihrab.jpg, Mihrab Nabi Muhammad ing Mesjid Al-Nabawi. Tres pirembagan 2 Juni 2013 04.19 (UTC)


Matur nuwun Mas Chafid. Sampun kula pasang. Salam. Tres pirembagan 4 Juni 2013 15.01 (UTC)

Mei 2013[besut sumber]

Namung usul kangge gambar pilihan wulan Mei, Napoléon Bonaparte tilar donya tanggal 5 Mei 1821. Panjenenganipun tilas Raja Prancis ingkang tilar donya ing pengasingan.

Chafid pirembagan 27 April 2013 01.53 (UTC)

Matur nuwun Mas Chafid, teras kula pasang amargi sampun tanggal 1 Mei 2013.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Mei 2013 16.15 (UTC)

April 2013[besut sumber]

Kartini - Kardinah - Roekmini

Tiga bersaudara dari tanah jawa. eMpu  «Caturan»  29 Maret 2013 03.27 (UTC)

Sarujuk Pak, matur nuwun.

Chafid pirembagan 29 Maret 2013 03.45 (UTC)

Maret 2013[besut sumber]

Monjali > Kanggo mengeti Serangan Umum 1 Maret 1948.

Monjali :: Monumen Jogja Kembali

 eMpu  «Caturan»  21 Februari 2013 02.53 (UTC)

Sarujuk.Matur nuwun Pak Empu. Puryono| Pirembagan! 21 Februari 2013 03.03 (UTC)
Sarujuk Pak

Chafid pirembagan 21 Februari 2013 03.08 (UTC)

Pebruari 2013[besut sumber]

Kembang Melati

Wis suwé ora mambu tanduran.  eMpu  «Caturan»  30 Januari 2013 01.22 (UTC)

Januari 2013[besut sumber]

Usul: New Years Eve 2008-2009 -1.jpg View of Gothenburg from the docks at New Years Eve 2008. Tres pirembagan 14 Desember 2012 22.16 (UTC)

Sarujuk.Salam Puryono| Pirembagan! 26 Desember 2012 23.55 (UTC)

Taun 2012[besut sumber]

Desember 2012[besut sumber]

Sinterklas ing sekolah Montessori ing Malang, Jawa Wétan, taun 1935.
Salam. Meursault2004ngobrol 30 November 2012 19.50 (UTC)

November 2012[besut sumber]

Tugu pahlawan Surabaya.  eMpu  «Caturan»  1 November 2012 03.13 (UTC) Tugu Pahlawan Surabaya.jpg

Sarujuk, Mas Empu. Wis tak pasang dhisik (amerga tanggal siji isih kothong), yèn arep digenti ya mangga waé. Salam, Naval Scene pirembagan 1 November 2012 07.12 (UTC)

Oktober 2012[besut sumber]

Usul tari Ramayana Shinta Javanese Dance Ramayana Shinta 2.jpg.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Oktober 2012 05.44 (UTC)

sarujuk, mas. Katoné gambaré jelas. ang pirembagan 1 Oktober 2012 07.24 (UTC)
Matur nuwun Pak Anggoro teras kula pasang.Matur nuwun. Puryono| Pirembagan! 1 Oktober 2012 16.31 (UTC)

September 2012[besut sumber]

Usul Gambar wong mbatik Wong Batik. Puryono| Pirembagan! 1 September 2012 16.44 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 1 September 2012 17.02 (UTC)

Agustus 2012[besut sumber]

Lawang Sèwu durung sempet didokok. Apa arep didokok kanggo sasi Agustus waé? Meursault2004ngobrol 1 Juli 2012 02.03 (UTC)

Sarujuk.Pras pirembagan 1 Agustus 2012 02.10 (UTC)

Juli 2012[besut sumber]

Amerga ing sasi Juni diwènèhi gambar bal-balan, saiki usulan saka Juni takdokok ing Juli 2012. Meursault2004ngobrol 1 Juli 2012 00.03 (UTC)

Juni 2012[besut sumber]

Usul gambar pilihan wulan Juni 17th century Central Tibeten thanka of Guhyasamaja Akshobhyavajra, Rubin Museum of Art.jpg. Puryono| Pirembagan! 30 Mei 2012 12.22 (UTC)

Mei 2012[besut sumber]

Wis tanggal siji kok isih kothong? Piye yen gambar iki wae??Pras pirembagan 1 Mei 2012 14.56 (UTC) Kuil Sam Po Kong

Wah tibake wis tau dipasang, mangga diaturi golek gambar liyane. Pras pirembagan 2 Mei 2012 00.22 (UTC)

Yen durung oleh ide, apa gambar Lawang Sewu iki wae ya? Lawang sewu.JPG. Pras pirembagan 2 Mei 2012 00.47 (UTC)

Mangga pak! Meursault2004ngobrol 2 Mei 2012 12.03 (UTC)

Wah sejatosipun kula gadhah usul sanès, Foto. Pembukaan "Kartinischool" (Sekolah Kartini) pada tanggal 2 Mei 1915 di Bogor di rumah Jalan Panaragan 19. COLLECTIE TROPENMUSEUM De opening van de Kartinischool op 2 mei 1915 in Buitenzorg in het huurhuis Panaragan 19. TMnr 60002656.jpg, sekalian mèngeti Dinten Pendhidhikan Nasional. Nanging kula ugi sarujuk gambar Lawang Séwu dipunpasang, amargi gambaripun saé. Gambar Sekolah Kartini Bogor kanggé usulan wulan April utawi Mei 2013 kémawon. Tracy pirembagan 2 Mei 2012 13.48 (UTC)

Wah, sajake sasi Mei iki luwih trep pasang gambar Sekolah Kartini ya? Gambar Lawang Sewu bisa mengko sasi Juni. Matur nuwun.Pras pirembagan 2 Mei 2012 14.16 (UTC)

April 2012[besut sumber]

Usul gambar pilihan April 2012 Istana MaimunPras pirembagan 1 April 2012 02.50 (UTC)

Sarujuk, Pak Pras.Langsung kula pasang. Puryono| Pirembagan! 1 April 2012 12.21 (UTC)

Maret 2012[besut sumber]

Supersemar

Supersemar (Surat perintah Sebelas MAret).  eMpu  :: Caturan  29 Februari 2012 14.48 (UTC)

Pebruari 2012[besut sumber]

Kok durung ana pilihan ya?? Nek gambar Masjid Agung Jateng iki wae piyé? idhep-idhep mèngeti dina Maulid Nabi sing tiba ing tgl 5 Februari?

Masjid Agung Jateng Indonesia4.jpg
Nuwun sewu ugi nuwun pangampunten,salajengipun titiwanji gambar pilihan kunjuk dipunpajang ugi punika sampun tanggal 01 Februari utawi sampun mepet, mbok bilih mboten wonten gambar pilihan sanesipun,nuwun ijinipun gambar pilahan Masjid Agung Jateng kawula pasang.Matur nuwun Puryono| Pirembagan! 1 Februari 2012 16.40 (UTC)

Januari 2012[besut sumber]

Usul saking pak Empu Sasando, alat musik khas Nusa Tenggara Timur

Sasando