Parembugan Wikipedia:Daftar panganggo miturut persèntase absènsi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aku nyoba niru-niru saka id:, nanging ya kudu manual :-) Suntingan bot durung sempet tak-lebokaké. Tibakné sing wis naté log in lan nyunting luwih saka 30 dina namung 6 wong iki. Meursault2004ngobrol 05:01, 15 Februari 2008 (UTC)