Parembugan Wikipedia:Bak wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Takkira jenengé bisa diowahi dadi Bak wedhi amerga iki luwih trep. Meursault2004ngobrol 10:42, 12 Desember 2010 (UTC)

Sarujuk mawon mas.Pras rembugan 10:53, 12 Desember 2010 (UTC)

Jenenge bener kothak piranti wis apik