Parembugan Wikipedia:Artikel pethingan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Usul Cleopatra Mimihitam 10:46, 28 Januari 2008 (UTC)

Sarujuk Praskothak pesen 11:40, 28 Januari 2008 (UTC)

Maret[besut sumber]

Usul Badhak Jawa (Mimihitam, urung mlebu log)

Wah aja dhisik, durung dipriksa. Meursault2004ngobrol 10:27, 24 Februari 2008 (UTC)

Kaca iki kok digembok?[besut sumber]

Kathah artikel pilihan ingkang mboten wonten ing kaca iki tapi sampun wonten ing Tepas. Tuladhane: Wikipedia:Artikel pilihan/2016 05. Tepas lan {{Kacautama}} kok mboten digembok? Hanif Al Husaini rembugan 3 Sèptèmber 2016 14.23 (UTC)

Sampun kula icalaken rereksanipun. Sumangga dipuncobi Mas @Hanif Al Husaini. Cahyo Ramadhani rembugan 3 Sèptèmber 2016 14.31 (UTC)