Parembugan Wikipedia:Angkringan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Katoné wis kudu diarsip. Meursault2004ngobrol 18:06, 20 Mei 2007 (UTC)

Hmmm, interwikiné kok ilang ya? Meursault2004ngobrol 11:35, 26 Februari 2008 (UTC)

Small request[besut sumber]

Hello! I am a Polish wikipedian and I would like to ask you for writing a new article about former Polish President who won the Nobel Peace Prize in 1983 – Lech Wałęsa. I have looked for his article in your Wikipedia but without success. Polish Wikipedians will be grateful for your help. Thank you so much in advance! PS article in English you can find here. Best wishes from Poland, Patrol110 wicara 20:54, 21 September 2009 (UTC)

Angkringan?[besut sumber]

Takkira tembung warung kopi ora usah diganti dadi angkringan. Warung kopi waé wis cukup apik, amerga mèmper karo vèrsi basa Indonésia. Tembung iki uga wis suwé dienggo. Meursault2004ngobrol 18 Mei 2016 04.57 (UTC)

Istilah warung kopi boten umum Pak ing basa Jawi. Menawi pamanggih Pak Revo angkringan kirang trep (kula kinten punika sampun paling trep), tembung warung kémawon malah langkung njawani tinimbang warung kopi. Puniki kula pindhah dhateng angkringan awit gagasan angkringan sami kalih gagasan warung kopi cara Indonésia minangka papan parembugan manéka werna, sanèsipun papan kanggé ngopi. Mekaten Pak. Cahyo Ramadhani rembug 18 Mei 2016 05.13 (UTC)