Parembugan Wikipédia:Tata cara pamilihé panata

    Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

    Dipunrembag rumiyin[besut sumber]

    Saénipun, tata cara punika dipunrembag rumiyin, sisih pundi ingkang sami kaliyan WBI, lan sisih pundi ingkang mligi kagem WP JV. Amargi, cacah pangurus, cacah artikel, cacah perkawis kekalihipun bènten. Matur nuwun gigho (wicantenan) 1 Juni 2017 - 20.38 WIB

    Kula setuju yèn dirembag/rempug malih, namung kula prihatin, mèsih sithik wongé nang kene. Piye toh Murbaut (rembugan) 1 Juni 2017 14.26 (UTC)Wangsuli[wangsuli]
    Lha saben dinten kawula wonten mriki kok, Mas. Pirsani niku, artikel sertan kawula ingkang kagem Wiki Mrebawani sampun ngancik 280 langkung kok. Ateges kawula tansah wonten mriki hahahaha gigho (wicantenan) 1 Juni 2017 - 22.17 WIB
    Ora mung mas @Igho: thok sing aktif, tapi kepenginé sing madan akèh lah sing aktif. hahaha :-) Murbaut (rembugan) 1 Juni 2017 16.26 (UTC)Wangsuli[wangsuli]
    Inggih kula sarujuk. Kula wiwiti, nggih. Wirjadisastra (rembugan) 2 Juni 2017 03.54 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    Kuworum[besut sumber]

    Kula kinten kalih babagan punika kedah dipunsuda angkanipun awit kita wonten ing riki taksih sakedhik ingkang aktif. Wirjadisastra (rembugan) 2 Juni 2017 03.54 (UTC)Wangsuli[wangsuli]

    • Calon sing kasil ngumpulaké swara cacah 60, kaca pamundhutan swarané bisa ditutup gasik yèn katandhing liyané.
    • Calon pangurus bisa kapilih yèn kasil ngumpulaké saorané 25 swara kanthi 70% sarujuk saka panganggo sing padha awèh swara.

    Pamanggih kula, angka 60 dipunsuda dados 20, déné 25 dipunsuda dados 5. Pangalaman tumut pamundhutan swanten wonten riki, ingkang paring swanten awis sanget yèn ngantos tiyang sedasa. Kula rumiyin antuk 7 swanten, déné Mas Benny antuk 4 swanten, Mas Murbaut malah taksih 2 (dèrèng dipuntutup). Wirjadisastra (rembugan) 2 Juni 2017 03.54 (UTC)Wangsuli[wangsuli]