Parembugan Panganggo:Zulfah Mashitoh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh![besut sumber]

Sugeng rawuh, Zulfah Mashitoh!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.19 (UTC)

Cahyo Ramadhani pirembagan 31 Desember 2015 09.19 (UTC)

Sumangga ngisi formulir panyarta[besut sumber]

Sugeng siyang, mbakyu. Sumangga ménawa pas online daring, njénéngan kérsa ngisi formulir panyarta ting mriki. Matur nuwun. Adhi Kurniawan pirembagan 1 Januari 2016 08.02 (UTC)

Wiki Mrebawani[besut sumber]



Adhi Kurniawan pirembagan 1 Januari 2016 08.05 (UTC)

Tangled Kabar[besut sumber]

Mbak Zulfa, taksih sibuk makarya? Sumangga dipunlajengakén nyérat ting Wikipedia basa Jawi, mbak. Adhi Kurniawan pirembagan 16 Januari 2016 07.54 (UTC)