Parembugan Panganggo:Wijanarko12

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Sugeng Rawuh[besut sumber]

Sugeng rawuh, Wijanarko12!

Sugeng rawuh ing Wikipédia Jawa!

Miwiti
Pituduh

Mangga njajal-njajal, awak dhéwé ngentèni sampéyan ndarma kawruh sarana Wikipédia Jawa!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

Cahyo Ramadhani rembugan 14 Juli 2016 03.23 (UTC)

Waalykum salam Wijanarko12 (rembugan) 14 Juli 2016 04.25 (UTC) Ahmad Wijanarko

Panumpukan Wiki Mrebawani[besut sumber]

Artikel kanggo Wiki Mrebawani ditumpuk ing kéné. Gunggung tembung kudu saorané 100 lan rujukan saorané 2. Yèn loro-loroné ora ngancik samono, artikel ora bakal kétung masiya ditumpuk. Kategori, gambar, wikifikasi, interwiki iku manasuka (bisa diréwangi panitya).

Angka Artikel Tembung Rujukan Kategori Interwiki Wikifikasi Gambar Golongan
1 Chris Evans (aktor) 108 1 1 1 1 1 -
2 Sujarah Facebook 91 7 1 1 1 0 -
3 Chanel 167 4 1 1 1 1 Rintisan
4 Haute couture 165 2 1 1 1 1 Rintisan
5 Anderson Cooper 95 2 1 1 1 0 -
6 Keith Haring 298 6 1 1 1 1 Rintisan
7 Studio 54 265 8 1 1 1 1 Rintisan
8 Komite pangrèh pulitik 355 7 1 1 1 0 Sampurna
9 Gendra Watergate 256 6 1 1 1 0 Rintisan
10 Campbell's Soup Cans 419 7 1 1 1 0 Sampurna
11 Afrodhisiak 257 7 1 1 1 0 Rintisan
12 Jane Goodall 518 11 1 1 1 0 Sampurna
13 Pulo Liberty 306 6 1 1 1 1 Sampurna
14 Gladiator 410 3 1 1 1 1 Rintisan
15 Risotto 471 2 1 1 1 1 Rintisan
16 Jack Daniel's 416 13 1 1 1 0 Sampurna
17 Bako 278 5 1 1 1 1 Rintisan
18 Ngrokok 351 2 1 1 1 0 Rintisan
19 Vodka 239 5 1 1 1 1 Rintisan
20 Pusisi cumbana 201 3 1 1 1 1 Rintisan
21 Barléyan nggetih 232 7 1 1 1 1 Rintisan
22 Cumbana 244 19 1 1 1 1 Rintisan
23 Kama Sutra 231 7 1 1 1 0 Rintisan
24 Operasi plastik 117 10 1 1 1 1 Rintisan
25 Kripik kenthang 164 1 1 1 1 0 -
26 Pierre Balmain 204 3 1 1 1 1 Rintisan
27 Jaman ès 106 2 1 1 1 1 Rintisan
28 Pringles 167 4 1 1 1 0 Rintisan
29 Paowahan Iklim 198 1 1 1 1 0 Rintisan
30 Èlmuwan 146 2 1 1 1 0 Rintisan
31 Koin 193 0 1 1 1 1 -
32 Taco 290 5 1 1 1 1 Rintisan
33 Kaviar 312 11 1 1 1 1 Sampurna
34 Aborsi 278 12 1 1 1 0 Rintisan
35 Janin 365 16 1 1 1 1 Sampurna
36 Télévisi 399 10 1 1 1 1 Sampurna
37 GIF 369 2 1 1 1 0 Rintisan
38 Cèt kuku 225 9 1 1 1 1 Rintisan
39 Yves Saint Laurent (desainer) 225 8 1 1 1 0 Rintisan
40 Fèsyen 196 5 1 1 1 1 Rintisan
41 Gianni Versace 257 7 1 1 1 0 Rintisan
42 Fèsyen Prancis 357 4 1 1 1 1 Rintisan
43 Kapulaga 208 6 1 1 1 1 Rintisan
44 Paella 245 3 1 1 1 0 Rintisan
45 Nice 116 2 1 1 1 0 Rintisan
46 Persik 181 2 1 1 1 0 Rintisan
47 Rigatoni 168 4 1 1 1 1 Rintisan
48 Pénné 197 3 1 1 1 1 Rintisan
49 Calzone 330 5 1 1 1 1 Sampurna
50 Karl Lagerfeld 295 5 1 1 1 0 Rintisan
51 Daging sapi enom 355 6 1 1 1 1 Sampurna
52 Rotini 142 2 1 1 1 1 Rintisan
53 Infèksi nular sèksual 187 3 1 1 1 0 Rintisan
54 Orgasme 288 11 1 1 1 1 Rintisan
55 Manicotti 134 1 1 1 1 1 -
56 Quesadilla 306 5 1 1 1 1 Sampurna

Wulan Asia Wikipédia 2016[besut sumber]

Awit kawigatèné Panjenengan tumrap Wikipédia Jawa, Panjenengan diundhang mèlu Wulan Asia Wikipédia!

Wulan Asia Wikipédia iku iku besutandhing (edit-a-thon) sajeroning jaringan (online) sing duwé ancas ngundhakaké seserepan lan panampa ing antaraning bebrayan agung Wikipédia Asia. Lumaku sasuwéné wulan Novèmber 2016, abiprayaning Wulan Asia ing Wikipédia Jawa iki nedya ngundhakaké cacah lan mutu artikel-artikel Wikipédia sing ana sambung raketé karo nagara-nagara Asia. Taun kapungkur, punjul 7.000 artikel disumbangaké lumantar 43 basa sajeroning Wulan Asia Wikipédia.

Minangka pratandhaning pamitran antaraning brayan-brayan agung Wikipédia ing Asia, saben panyarta sing nggawé saorané Patang (4) artikel kanthi minangkani paugeran bakal nampa kertu pos Wikipédia sing dirancang mirunggan saka nagara-nagara jaban rangkah sing mèlu kridha iki.

Wikipédiawan lan Wikipédiawati sing kasil nggawé artikel paling akèh ing sawijining Wikipédia, kaya ta ing Wikipédia Jawa iki utawa Wikipédia basa liyané, ing samengko nedya diupasadani minangka "Duta Asia Wikipédia".

Matur nuwun awit kawigatèné panjenengan! Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.08 (UTC)

Cahyo Ramadhani rembugan 31 Oktober 2016 12.08 (UTC)

We'd like to hear from you.[besut sumber]

Hi Panganggo:Wijanarko12,

The Language team is starting a new initiative to expand the use of translation to help the Javanese Wikipedia community and others to grow. Your feedback is very important for us since you have been creating a good number of translations with the Content translation tool.

Please join the conversation on your local community page or the project talk page at mediawiki.org, and provide your impressions. Thanks, and my apologies for being unable to post this message in your language. On behalf of the Language team, --Elitre (WMF) (rembugan)