Parembugan Panganggo:Trympeterter

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Sugeng rawuh, Trympeterter!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-jajalana, kita ngantu-antu pasumbangé panjenengan ing kawruh ana ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

--HsfBot (rembugan) 26 Dhésèmber 2018 09.05 (UTC)

Wikidata[besut sumber]

Halo Trympeterter, saya lihat artikel-artikel Anda banyak yang belum di-interwiki-kan ke Wikidata & saya sudah meng-interwiki-kan ke Wikidata seluruh artikel yang sebelumnya belum di-interwiki-kan ke Wikidata tersebut. Mohon lain kali agar Anda sendiri yang meng-interwiki-kan artikel buatan Anda ke Wikidata karena hal tersebut dapat membantu orang untuk mengetahui apakah artikel tersebut sudah dibuat di Wikipedia bahasa Indonesia atau tidak.

Untuk informasi lebih lanjut mengenai Wikidata, silahkan lihat ini: id:Wikipedia:Wikidata --Glorious Engine (rembugan) 27 Dhésèmber 2018 01.36 (UTC)